Wellbeing For Life Festival

Bij onze evenementen draait het helemaal om het samenbrengen van onze gemeenschap en de wereld daarbuiten. Ons bekroonde Wellbeing For Life Festival is een evenement dat zijn weerga niet kent, en het vond plaats in het Olympiapark in München.

Verbinding

Lifeplus-ervaringen

Deelname

Een evenement waarbij onze Lifeplus-gemeenschap samenkwam met vrienden en familie om alles wat met welzijn te maken heeft te vieren.

Vier podia, vijf welzijnszones en tal van activiteiten, allemaal op één plek.

Van yoga tot kickboksen - er waren meer dan 30 verschillende activiteiten beschikbaar om uw innerlijke welzijn te verbeteren.

Wat een ervaring! 


Als zoveel Lifeplus-members en de bredere gemeenschap op één plek samenkomen, is er maar één woord om ons gevoel te beschrijven ... ongelooflijk!

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan het evenement en het zo speciaal heeft gemaakt. We hopen dat u uw welzijn hebt verbeterd en uw innerlijke kracht hebt aangescherpt. Bezoek ons welzijnscentrum en bekijk onze voedzame recepten voor meer inspiratie op uw welzijnsreis.

Het Wellbeing For Life Festival was een geweldige ervaring, ook al was het mijn tweede keer. Ik ben echt verbaasd over de manier waarop Lifeplus zo'n evenement heeft weten te organiseren, maar ik denk dat het allemaal te maken heeft met het ethos van een echt familiebedrijf, het geweldige personeel, en de Members.

- James Ellington

Beleef de momenten opnieuw!

Bekijk onze video's met hoogtepunten van ons Wellbeing for Life Festival 2023 en ontdek waarom dit evenement zo'n hoogtepunt was voor onze gemeenschap.

Festival Shortlist Image square 600x600px

Ons bekroonde festival 


We staan versteld van de sfeer die ontstaat als we allemaal samenkomen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Zo blij zelfs dat we de hele wereld erover willen vertellen!

In 2022 werden we derde bij de Global BeaWorld Event Awards voor 'Best Festival' en in 2023 zijn we genomineerd voor 'Best Convention'.

Ook zijn we geselecteerd voor de 2023 European Access All Areas Awards.